Skip to main content

Fodterapi i Roskilde

Forkæl dine fødder med den rette behandling

Professionel fodterapi i Roskilde

Dine fødder bærer dig gennem hele livet, og de har, ligesom resten af kroppen, brug for omsorg og pleje gennem daglig pleje og fodterapi.

Du udsætter dine fødder gennem hele livet for belastninger, både sko og strømper slider på fødderne og daglig gang og anden aktivitet sætter også sine spor.

Det er derfor rigtig vigtigt, at du husker at tage dig godt af dine fødder.

Vi har i klinikken i Roskilde ikke ydernummer, men gruppe 1 og 2 i Sygeforsikring Danmark kan få tilskud til fodterapi hos os.

Hvad er fodterapi?

Med fodterapi menes der professionel pleje og vedligeholdelse af fødder og negle.

Det er et supplement til det, som du gør i det daglige for dine fødder. Men det åbner også op for selvforkælelse. Så hvis du ønsker, at dine fødder skal have den bedste behandling, så besøg Klinik For Fodterapi Roskilde.

Fodterapi omfatter samtidig generelle fodbehandlinger, som hård hud, behandling af ligtorne, betændte negle, fodvorter m.m.

Vi er specialister inden for almindelig fodpleje samt mere specialiseret pleje som nedgroede negle, diabetes- og gigtrelaterede fodproblemer.

Hvad kan du selv gøre for at passe på dine fødder?

Du kan tage dig af dine fødder ved at tænke på at vælge fodtøj, der giver dine fødder et godt klima.

Undgå stramme sko, strømper og høje hæle så vidt det er muligt. Derudover er det selvfølgeligt vigtigt at pleje sine fødder med de rigtige plejeprodukter.

Vi står også altid klar til at give dig gode råd med på vejen for, hvodan du bedst passer på dine fødder derhjemme.

Har du nogen spørgsmål?

Gør dig selv og dine fødder en tjeneste og få regelmæssig fodterapi på vores fodklinik. Vi anbefaler faktisk, at du får fodterapi minimum 2 gange om året.

Så passer du bedst muligt på dine fødder, og de kan leve op til alle dine håb og forventninger.

Som statsautoriserede fodterapeuter kan vi tilbyde dig det bedste indenfor fodpleje, og vi ser frem til at høre fra dig. Hvad enten du ønsker at kontakte os med spørgsmål, eller hvis du ønsker at booke en tid.

BESTIL TID

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag: 8:00 – 16:00
Fredag: 8:00 – 14:00

Sene tider efter aftale med fodterapeuten.

Afbud pr. telefon senest dagen før
på tlf.46 35 12 11