Fodterapi

KLINIK FOR FODTERAPI ROSKILDE

Vi står klar med professionel fodterapi

Fødderne er dem der bærer dig igennem livet og har ligesom resten af kroppen brug for pleje. Hele livet igennem udsætter vi dem for belastninger. Sko og strømper slider dagligt på fødderne, daglig gang og anden aktivitet sætter også sine spor og det er derfor er det vigtigt at tage sig godt af sine fødder.

Med fodterapi menes der professionel pleje og vedligeholdelse af fødder og negle. Det er et supplement til det, som du gør i det daglige for dine fødder. Du kan tage dig af dine fødder ved at tænke på at vælge fodtøj, der giver dine fødder et godt klima. Undgå stramme sko og høje hæle. Derudover er det selvfølgeligt vigtigt at pleje sine fødder med de rigtige plejeprodukter.

Hos os får du gode råd med på vejen til hvordan du bedst passer på dine fødder derhjemme.

Kontakt os og hør mere

Gør dig selv og dine fødder en tjeneste og få regelmæssig fodterapi på vores fodklinik. Så passer du på dine fødder og de kan gøre alt det for dig, som du forventer. Som statsanerkendt fodterapeut kan vi tilbyde dig det bedste indenfor fodpleje; vi er specialister indenfor almindelig fodpleje samt mere specialiseret pleje som nedgroede negle, diabetes- og gigtrelaterede fodproblemer.

Vi ser frem til at møde dig.

BESTIL TID HER
Bestil tid
ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag:   8:00 – 16:00
Fredag: 8:00 – 14:00

Sene tider efter aftale med fodterapeuten

Afbud pr. telefon senest dagen før
på tlf. 46 35 12 11