Vi yder professionel fodpleje

Dine fødder fortjener fodpleje! – Vi tænker ikke over det i hverdagen, men vi udsætter livet igennem vores fødder for ret hårde belastninger. Vi planter ofte vores fødder i uhensigtsmæssigt fodtøj, som høje hæle eller spidse, moderigtige sko. Det er et hårdt miljø for fødderne.

Derfor er det en uvurderlig gave for dine fødder, hvis du tager dig godt af dem og investerer lidt tid i dem med en god og professionel fodpleje. Alle fortjener at have gode og sunde fødder -det gør hverdagen bedre.

 

Kontakt os og hør mere

Hos Klinik for fodterapi vil du møde statsanerkendte fodterapeuter, der er erfarne og kompetente og kan assistere dig både med et supplement til din daglige pleje af dine fødder og desuden er specialister i afhjælpning af diabetes- og gigtrelaterede fodproblemer. Vi elsker at passe på fødder og at se, hvor glade vore klienter bliver, når deres fødder også er glade.

Alle har fortjent ordentlig pleje af fødderne -de skal tjene os hele livet. Bestil tid til fodpleje på fodklinikken – dine fødder vil elske dig for det!

Vindingevej 34B

4000 Roskilde

Telefon:

46 35 12 11

Fri parkering

Åbningstider

Mandag til torsdag kl 8.00-16.00

Fredag kl 8.00-14.00

Sene tider efter aftale med fodterapeuten

Afbud pr.telefon senest dagen før

På tlf. 46 35 12 11


Top